Szakembereink

Dr. Glied-Berke Barbara
GB Dental vezetője, fogszakorvos

Példamutató szakmai professzionalizmusa és nyitott, közvetlen személyisége miatt kollégái és páciensei mindig nagyra becsülik és állandóan számíthatnak rá.

- Tudjon meg többet
Dr. Rubi Kinga
Fogorvos

Figyelmes, empatikus és nyugodt orvos, aki mind szakmai, mind emberi oldalon a legjobbat nyújtja pácienseinek. Megnyerő személyiségével és mosolygós természetével a nehezebb percekben is mindig jó hangulatot teremt.

- Tudjon meg többet
Dr. Majzinger Lilla
Fogszabályozó szakorvos

Türelmes, alapos és nagyon felkészült gyakorlatias szakember. Gyerekek és felnőttek egyaránt bizalommal fordulhatnak hozzá, mert világosan és érthetően magyaráz el mindent és mindenkinél személyre szabottan a legjobb megoldásra törekszik a fogszabályozás területén.

- Tudjon meg többet
Erdély Norbertné Éva
Fogászati szakasszisztens és klinikai fogászati higiénikus

Éva hosszú évek óta a GB Dental megbízható, nagy szaktudású és empatikus oszlopos tagja. Kitűnően képzett, munkáját mindig nagy odafigyeléssel végző egyéniség, akit közvetlensége és nyitottsága miatt is kedvelnek. Szakmai fejlődése fontos számára, ezért már dentálhigiénikusként is részt vesz a páciensek ellátásában: fogkőeltávolításban és fogfehérítésben segítve az orvosaink munkáját.

 

Kurali Mirtill
Fogászati asszisztens

Mirtill munkájával és lelkes személyiségével fogorvosaink hatékony és nélkülözhetetlen támasza. Mindig figyel az apró részletekre is és ha valahol problémát lát, gyorsan és ügyesen megoldja. Számára különösen fontos, hogy pácienseink ne szorongjanak, ezért figyelmességével és kedvességével is segíti őket, hogy nyugodt légkörben érezzék magukat.

Szalai-Meszlényi Flóra
Fogászati asszisztens

Flóra sok aggódó fiatalabb és idősebb páciensünk kedvence, mert kedvességével és nyugodt természetével nagyban segít enyhíteni a kezelések előtti és alatti esetleges szorongást. Empatikus, figyelmes személyiség, akire mindig lehet számítani mindenben.